ឆា, ចៀន, អាំង,បំពង
គ្រឿងផ្សំ៖
១- ត្រកួនចិន
២- ខ្ទឹមស
៣- ម្ទេសដៃនាង
៤- ខ្លាញ់ឬប្រេង
៥- ប្រេងខ្យង
៦- អំបិល
វិធីធ្វើ៖
១- ត្រកួនក្តិចខ្លីល្មមប៉ុនមួយចង្អុលដៃ លាងទឹកអោយស្អាត
២- ខ្ទឹមសដំបកសំបកចិញ្រាំអោយល្អិត ម្ទេសកាត់ល្អិតៗ
៣- យកខ្ទះដាក់ខ្លាញ់ ឬប្រេងអោយទ្បើងក្តៅ ដាក់ម្ទេសឆាអោយទ្បើងឈ្កុយទើបដាក់ត្រកួនចូល ឆាពីរបីត្រទ្បប់
៤- ដាក់អំបិល ស្ករ ម្សៅស៊ុប ប្រេងខ្យង ឆាមួយត្រប់ទ្បប់ពីរ ភ្លក់មើលអោយល្មម។
ជូនពរលោកអ្នកទទួលទានអាហារបានឆ្ងាញ់ពិសារ!!!!!!!
No comments:
Post a Comment