Sunday, February 14, 2016

ឆា​​ ត្រកួនប្រេងខ្យង

   ឆា​, ចៀន,​ អាំង,​បំពង


    គ្រឿងផ្សំ៖
១​- ត្រកួនចិន
២​- ខ្ទឹមស
៣- ម្ទេសដៃនាង
៤- ខ្លាញ់ឬប្រេង
៥- ប្រេងខ្យង
៦- អំបិល
៧- ស្ករ​ម្សៅស៊ុប

   វិធីធ្វើ៖
១- ត្រកួនក្តិចខ្លីល្មម​ប៉ុនមួយចង្អុលដៃ​ លាងទឹកអោយស្អាត
២- ខ្ទឹមសដំ​បកសំបកចិញ្រាំអោយល្អិត​ ម្ទេសកាត់ល្អិតៗ
៣- យកខ្ទះដាក់ខ្លាញ់​ ឬប្រេងអោយទ្បើងក្តៅ​ ដាក់ម្ទេសឆាអោយទ្បើងឈ្កុយ​ទើបដាក់ត្រកួនចូល ឆាពីរបីត្រទ្បប់​
៤​- ដាក់អំបិល​ ស្ករ ម្សៅស៊ុប​ ប្រេងខ្យង​ ឆាមួយត្រប់ទ្បប់ពីរ​ ភ្លក់មើលអោយល្មម។

ជូនពរលោកអ្នកទទួលទានអាហារបានឆ្ងាញ់ពិសារ!!!!!!!  

No comments:

Post a Comment