ឆា, ចៀន, អាំង, បំពង
គ្រឿងផ្សំ៖
-សាច់គោ (សាច់ល្អ)
-ខ្លាញ់រាវ
-គល់ស្លឹកគ្រៃ
-ម្ទេសក្រហម
-រំដេង
-រមៀត
-សំបកក្រូចសើច
-ឬសវ៉ាន់ស៊ុយ
-ក្រូចឆ្មារ
-អំបិល, ខ្ទឹមស, ខ្ទឹមក្រហម, ទឹកត្រី, ស្ករ, ម្សៅស៊ុប,
សាទ្បាដ
វិធីធ្វើ៖
១-សាច់គោហាន់ចិញ្ច្រាំឪ្យល្អិត។
២-គល់ស្លឹកគ្រៃ ម្ទេសក្រហម រំដេង រមៀត សំបកក្រូចសើច ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម
ឬសវ៉ាន់ស៊ុយបន្តិច
៣-យកសាច់គោបុកចូលគ្នាឪ្យទ្បើងស្អិត ហើយសុន្យប៉ុនៗមេដៃ ដាក់ចៀន
ក្នុងខ្ទះដែលមានខ្លាញ់ក្តៅឪ្យទ្បើងក្រហមពងក្រទ្បាត។
៤-សាទ្បាតបេះជាធាង លាងទឹកអោយស្អាត រៀបដាក់ចានសំប៉ែត ហើយយក
សាច់គោចៀនដាក់ពីលើ
៥-ចាក់ទឹកត្រីដាក់កូនចាន ច្របាច់ក្រូចឆ្មារ ដាក់ស្ករស ខ្ទឹមស (ចិញ្ច្រាំអោយ
ល្អិត) ភ្លក្សមើលជូប្រៃល្មម ធ្វើជាទឹកជ្រលក់។
ជូនពរលោកអ្នកទទួលទានអាហារបានឆ្ងាញ់ពិសារ!!!!!!!
គ្រឿងផ្សំ៖
-សាច់គោ (សាច់ល្អ)
-ខ្លាញ់រាវ
-គល់ស្លឹកគ្រៃ
-ម្ទេសក្រហម
-រំដេង
-រមៀត
-សំបកក្រូចសើច
-ឬសវ៉ាន់ស៊ុយ
-ក្រូចឆ្មារ
-អំបិល, ខ្ទឹមស, ខ្ទឹមក្រហម, ទឹកត្រី, ស្ករ, ម្សៅស៊ុប,
សាទ្បាដ
វិធីធ្វើ៖
១-សាច់គោហាន់ចិញ្ច្រាំឪ្យល្អិត។
២-គល់ស្លឹកគ្រៃ ម្ទេសក្រហម រំដេង រមៀត សំបកក្រូចសើច ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម
ឬសវ៉ាន់ស៊ុយបន្តិច
៣-យកសាច់គោបុកចូលគ្នាឪ្យទ្បើងស្អិត ហើយសុន្យប៉ុនៗមេដៃ ដាក់ចៀន
ក្នុងខ្ទះដែលមានខ្លាញ់ក្តៅឪ្យទ្បើងក្រហមពងក្រទ្បាត។
៤-សាទ្បាតបេះជាធាង លាងទឹកអោយស្អាត រៀបដាក់ចានសំប៉ែត ហើយយក
សាច់គោចៀនដាក់ពីលើ
៥-ចាក់ទឹកត្រីដាក់កូនចាន ច្របាច់ក្រូចឆ្មារ ដាក់ស្ករស ខ្ទឹមស (ចិញ្ច្រាំអោយ
ល្អិត) ភ្លក្សមើលជូប្រៃល្មម ធ្វើជាទឹកជ្រលក់។
ជូនពរលោកអ្នកទទួលទានអាហារបានឆ្ងាញ់ពិសារ!!!!!!!
No comments:
Post a Comment