Sunday, February 14, 2016

ឆា​ កាពិឆ្ងុយឆ្ងាញ់

    ឆា, ចៀន, អាំង, បំពង


  គ្រឿងផ្សំ៖
១-សាច់ជ្រូក 
២-ត្រប់ភ្លុក 
៣-កាពិ 
៤-ស្ករ ខ្ទឹមស ខ្លាញ់ ។

    វិធីធ្វើ៖
១- ត្រប់ភ្លុកត្រូវចិត្តសំបកកាត់ជាបួន ហើយចិតបញ្ឈរជាចំណិតក្រាស់ៗល្មម។ 
២- សាច់ជ្រូកត្រូវហាន់ជា បន្ទះស្តើងៗ 
៣-យកខ្ទះចាក់ខ្លាញ់ដាក់ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំឱ្យឈ្ងុយ ចាក់សាច់ជ្រូកឆាឱ្យក្រៀមបន្តិច សឹមដាក់ស្ករ ហើយយកកាពិមកលាយទឹកបន្តិចចាក់ក្នុងខ្ទះដាក់ត្រប់ចូល រួចចាក់ទឹកបន្តិចទៀត ដើម្បីទុកឱ្យផុតត្រប់ ភ្លក្សមើលឱ្យល្មមតាមចូលចិត្ត ។

ជូនពរលោកអ្នកទទួលទានអាហារបានឆ្ងាញ់ពិសារ!!!!!!!  

No comments:

Post a Comment