ឆា, ចៀន, អាំង, បំពង
គ្រឿងផ្សំ៖
១-ពងទា ២គ្រាប់
២-ប័រ ១ស្លាបព្រា
៣-សាច់ប៉ាតេ ២បន្ទះស្តើងៗ
៤-ផ្សិតស្រស់ ១ខាំ
៥-ហ្រូម៉ាស Cheese
៦-ម្រេច និងសាច់ក្រក
វិធីធ្វើ៖
១-ហាន់សាច់ប៉ាតេ សាច់ក្រក ផ្សិតស្រស់ និងហ្វ្រូម៉ា ជាបន្ទះតូច២ ស្តើងៗ
២-វាយពងទាបំបែក ហើយក្រទ្បុកវាឲ្យចូលគ្នា
៣-រោយម្រេចបន្តិច
៤-ដាំខ្ទះឲ្យក្តៅ ដាក់ប័រចូល កូរអោយរលាយ
៥-ចាក់ពងទា ក្រទ្បុកចូល ហើយក្រលែងវាឲ្យស្មើពេញខ្ទះ
៦-ទុកឲ្យវាស្ទើរឆ្អិន ហើយដាក់សាច់ប៉ាតេ ផ្សិត និងសាច់ក្រកចូល
៧-រោយ ហ្វ្រូម៉ា ពីលើ
៨-ទុកឲ្យឆ្អិន ហើយខ្ចប់វាចូលគ្នា
៩ដួសដាក់ចាន ហើយទទួលទានក្តៅៗ។
គ្រឿងផ្សំ៖
១-ពងទា ២គ្រាប់
២-ប័រ ១ស្លាបព្រា
៣-សាច់ប៉ាតេ ២បន្ទះស្តើងៗ
៤-ផ្សិតស្រស់ ១ខាំ
៥-ហ្រូម៉ាស Cheese
៦-ម្រេច និងសាច់ក្រក
វិធីធ្វើ៖
១-ហាន់សាច់ប៉ាតេ សាច់ក្រក ផ្សិតស្រស់ និងហ្វ្រូម៉ា ជាបន្ទះតូច២ ស្តើងៗ
២-វាយពងទាបំបែក ហើយក្រទ្បុកវាឲ្យចូលគ្នា
៣-រោយម្រេចបន្តិច
៤-ដាំខ្ទះឲ្យក្តៅ ដាក់ប័រចូល កូរអោយរលាយ
៥-ចាក់ពងទា ក្រទ្បុកចូល ហើយក្រលែងវាឲ្យស្មើពេញខ្ទះ
៦-ទុកឲ្យវាស្ទើរឆ្អិន ហើយដាក់សាច់ប៉ាតេ ផ្សិត និងសាច់ក្រកចូល
៧-រោយ ហ្វ្រូម៉ា ពីលើ
៨-ទុកឲ្យឆ្អិន ហើយខ្ចប់វាចូលគ្នា
៩ដួសដាក់ចាន ហើយទទួលទានក្តៅៗ។
ជូនពរលោកអ្នកទទួលទានអាហារបានឆ្ងាញ់ពិសារ!!!!!!!
No comments:
Post a Comment